Mansur Yavaş'tan Kurban Bayramı mesajı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AİLE 08.07.2022, 15:30
2
Mansur Yavaş'tan Kurban Bayramı mesajı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kurban Bayramı'nı yayınladığı mesajla kutladı. Mansur Yavaş, "Bir Kurban Bayramı’na daha dayanışma, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla kavuşmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Mübarek Kurban Bayramı’nın dünyamız, ülkemiz ve Ankara’mız için hayırlara, mutluluğa ve sağlığa vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. Mansur Yavaş'ın mesajı şöyle: 
"Bir Kurban Bayramı’na daha dayanışma, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla kavuşmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Mübarek Kurban Bayramı’nın dünyamız, ülkemiz ve Ankara’mız için hayırlara, mutluluğa ve sağlığa vesile olmasını temenni ediyorum. Ankara Büyükşehir Belediyesi, hemşehrilerimizin huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeleri için Kurban Bayramı boyunca gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirecektir. EGO otobüsleri, Metro, Ankaray ve Teleferik hizmetleri ücretsiz olarak hizmete sunulurken mezarlık ziyaretleri için ring seferleri düzenlenecektir. Başkent 153, Zabıta, İtfaiye, Sosyal Hizmetler, ANFA Güvenlik ve ASKİ ekiplerimiz başta olmak üzere ilgili tüm birimlerimiz 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürecektir.
Bayram tatili nedeniyle yola çıkacak olan hemşehrilerimin uykularını almalarını, emniyet kemeri kullanmalarını ve mola sürelerini ihmal etmeden yolculuk etmelerini özellikle istirham ediyorum. Bu duygularla büyüklerimizin ellerinden, geleceğimizin teminatı gençlerimizin gözlerinden öpüyor, ülkemizde ve tüm dünyada kardeşliğin daim olduğu, sevgilerin birleştiği nice bayramlara erişmeyi yürekten diliyorum.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı