Marmaris'te uygunsuz park edilen scooterlar toplatıldı

Marmaris Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, uygunsuz olarak park edilen ve yaya geçişini engelleyen skuterlere yönelik çalışma başlattı. Söz konusu scooterlar, firma görevlileriyle birlikte toplandı

GÜNDEM 21.01.2023, 14:15
4
Marmaris'te uygunsuz park edilen scooterlar toplatıldı
Marmaris Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, uygunsuz olarak park edilen ve yaya geçişini engelleyen skuterlere yönelik çalışma başlattı. Söz konusu scooterlar, firma görevlileriyle birlikte toplandı.
Son zamanlarda yoğun bir şekilde kullanılan scooterların hem gelişi güzel cadde, sokak, meydan, kaldırım, elektrik direkleri ile korkuluklara bırakılması üzerine Zabıta Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Özellikle kaldırımlarda yayaların ve bebek arabalarının geçişine engel oluşturan scooterlar, firma yetkilileriyle birlikte bulundukları yerlerden kaldırıldı.
Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, son zamanlarda kaldırımların bu araçlarla işgal edilmesi nedeniyle böyle bir uygulamaya gittiklerini belirterek, scooter kullanan vatandaşların araçları, cep otoparklarına park edilebileceğini belirtti. Denetimlerin bundan sonra da süreceğini kaydeden yetkililer, amaçlarının yayaların geçiş hakkını korumak olduğunu aktardı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı