Masada ‘Cemal Enginyurt’ detayı... Akşener’in zoruna giden hareket

Gazeteci Muharrem Sarıkaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasındaki Cemal Enginyurt detayına da dikkat çekti... Akşener'in çok zoruna gitmiş...

GÜNDEM 04.03.2023, 13:15
1
Masada ‘Cemal Enginyurt’ detayı... Akşener’in zoruna giden hareket
Gazeteci yazar Muharrem Sarıkaya, Millet İttifakı masasından ‘Kılıçdaroğlu’nun adaylığı’ gerekçesiyle ayrılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in son iki günde partisinin toplantılarında konuşulanları yazdı. Toplantıda, Kılıçdaroğlu’nun Cemal Enginyurt detayı dikkat çekti 
Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, Meral Akşener’in yakın çevresine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Saraçhane toplantısı dolayısıyla yaptığı açıklamalara sert tepki gösteren Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt hakkında çok övücü cümleler kurmasının zoruna gittiği söylediğini aktardı.
Sarıyaka’dan çarpıcı kulis: Akşener GİK’te ‘kararımı resetlerim’ demiş
Muharrem Sarıkaya’nın yazısının ilgili kısmı şöyle:

“Akşener’in iki gündür partisinde gerçekleştirdiği karar toplantılarında Zirve’deki gelişmeleri dile getirdiği ve “Eğer siz katılmıyorsanız biz beşli olarak açıklama yapabiliriz” baskısı ile karşılaştığını, kendisini yalancı duruma sokulmak istendiğini aktardı.
Akşener’in yakın çevresine Saraçhane toplantısı dolayısıyla yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdiği DP Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt hakkında Kılıçdaroğlu’nun Zirve’de çok övücü cümleler kurmasından da rahatsız olduğunu söylediği aktarıp, “Bana ağır sözler söylemiş kişi hakkında övgüde bulunması çok zoruma gitti” dediği aktarıldı.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı