Maskeler ve kısıtlamalar kalkıyor mu? Kabine Toplantısı ne zaman?

Koronavirüs salgınında vaka ve ölüm sayıları azalması gözleri yeni alınacak kararlara çevirdi. Bugün yapılması beklenen kabine toplantısında gündem yeni normalleşme adımları.

GÜNDEM 21.06.2021, 10:55
11
Maskeler ve kısıtlamalar kalkıyor mu? Kabine Toplantısı ne zaman?
NATO toplantısı nedeniyle geçtiğimiz hafta yapılamayan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bugün gerçekleştirilecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilecek Kabine Toplantısı'nda Temmuz ayı itibariyle kademeli normalleşmede yeni adımların atılması bekleniyor. 
Bir başka deyişle düşen vaka sayılarıyla birlikte Pazar günü yasaklarının kaldırılması, sokağa çıkma yasağı saatinin ileri alınması gibi konuların gündeme gelmesi bekleniyor.

1 Haziran'da yürürlüğe giren kademeli normalleşme ile sokağa çıkma kısıtlaması saat 22'den sonra olacak şekilde düzenlenmiş, Pazar günleri ise tamamen kısıtlama kapsamında kalmıştı. 
Pazar günü sokağa çıkma kısıtlamasının devam edip etmeyeceği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklamayla belli olacak.

Toplantı ile ilgili olarak en çok merak edilen konuların başında maske geliyor. Artan aşılamayla birlikte açık alanlarda maske zorunluluğunun kaldırılması da gündemde.
Ancak bu konunun da gündeme gelmesi bekleniyor. Maske zorunluluğunu sonbahara doğru kalkması bekleniyor.

Truzimcilerin de göz kulağı kabine toplantısında. Turizmciler bu ay sona erecek KDV desteğinin uzatılmasını bekliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı