MasterChef ana kadroya giren ikinci isim kim oldu? MasterChef 27.Bölüm

MasterChef Türkiye 2021 ana kadrosunun ikinci yarışması belli. MasterChef Türkiye 2021'in ana kadrosuna girecek olan ikinci isim şeflerin vermiş olduğu en iyi ürünle yaptığı yemekle belli oldu.

GÜNDEM 03.08.2021, 00:25
13
MasterChef ana kadroya giren ikinci isim kim oldu? MasterChef 27.Bölüm
MasterChef ana kadroya giren ikinci isim kim oldu? MasterChef Türkiye yarışmasında nefesler tutuldu… TV8’nin popüler yemek yarışma programı MasterChef 27. bölümünde yarışmacılar ana kadronun ikinci ismi olabilmek için kıran kırana bir mücadele içine girdi. Şeflerin karşısında en iyi yemeği zamanında yapmaya çalışan genç yarışmacılar arasında final turu yapıldı. MasterChef Türkiye’nin dünkü 26. bölümünsw MasterChef 2021 ana kadrosuna giren ilk yarışmacı ise Fatma Polat olmuştu. Bu akşam ki MasterChef 27. bölümünde ana kadroya giren ikinci isim Milhan Erdem oldu. İşte, MasterChef 27. bölüm için detaylar ve gelişmeler…
Her anıyla heyecanlı bir yarışma olan MasterChef Türkiye 2021 TV8 ekranında tüm heyecanıyla yayınlanıyor. MasterChef Türkiye’de final turu mücadelesi başladı. Bu akşamki MasterChef Türkiye 27. bölümünde yarışmacılar, üç grup halinde ana kadro için ter döktüler. Fatma Polat ana kadroya giren ilk isim olmayı başarmıştı.
Bu akşam ekrana gelen MasterChef Türkiye 27. bölümü şeflerin söylediği klasik yemekle başladı. Tadımda bulunan şefler Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya tadımlarda bulunarak başarılı gördükleri 6 yarışmacıyı seçti.
Seçilen 6 yarışmacı ikinci turda ter dökmeye devam etti. Yarışmacılar ana üründen en iyi yemeği yapmak için adeta arı gibi çalıştı. Gecenin en iyi yemeğine imza atan isim ….. oldu. Böylece MasterChef Türkiye 2021 ana kadrosuna katılan ikinci isim de Milhan Erdem olmuş oldu. 
Masterchef Türkiye 2021 Final Turuna kalan isimler
Görkem DemiralMeli Di GennaroHasan BiltekinKutay AtatopRabia Nur ÇamurluAtakan TektaşSamet Enes HakyemezAzize PolatEmre BüberMustafa OzanPelin ZamanEren KaşıkçıMilhan Erdem (Masterchef 2021 ana kadroya giren ikinci isim)Sevgi KarataşNursima ToğaçFikret TuğDilara BaşaranTahsin KüçükPınar TanarUmutcan ÇetinözSafanur BolNejdet EfetürkAyşenur Kurtar (Yarışmadan çekildi)Mert YılmazSuzan AlimAraz AknamAli UysalZerda KaragülleHüsnü KiremitçioğluNergiz VeliyevHüseyin BektaşLara BaşçıMerve KaragülFatma Polat (Masterchef 2021 ana kadroya giren ilk isim)Baturalp Aytulun Hamza MercimekMert Ateş Durukanİbrahim CingözlerBerk Vural UrunMete Ozan KibarBurcu ÖnalTunahan Ak

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı