Masumlar Apartmanı 42. Bölüm izle! Masumlar Apartmanı son bölüm

Masumlar Apartmanı dizisi 42. Bölümü ile ekrana geldi. İşte, Masumlar Apartmanı son bölüm hakkında merak edilen tüm detaylar.

AİLE 12.10.2021, 22:20
24
Masumlar Apartmanı 42. Bölüm izle! Masumlar Apartmanı son bölüm
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi izleyicilerin meraklarını giderek artırmaya devam ediyor. Özellikle de yayınlanan son bölümde yaşanan gelişmelerin ardından bu akşam neler olacağı merakla bekleniyor. Diziseverleri Salı akşamları TRT 1 ekranları başına kilitleyen Masumlar Apartmanı dizisi bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümüyle büyük bir heyecan içerisinde bekleniyor. Özellikle de dizinin ekranlara gelen son bölümündeki isteme sahnesi ardından bu akşam yayınlanacak yeni bölümde hangi gelişmelerin yaşanacağı merak içerisinde araştırılıyor. Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümüyle bu akşam (12 Ekim 2021) saat 20:00’da TRT 1 ekranlarında diziseverler ile buluşacak.

Salı akşamlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, yayınlanan her yeni bölümü ile izleyicileri ekranları başına çekmeye devam ediyor. Dizinin ekranlara gelen son bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından bu akşam ne tür gelişmelerin meydana geleceği de merak içerisinde bekleniyor. Masumlar Apartmanı dizisinin yayınlanan son bölümünde Han artık ailesinden kaçmaktan vazgeçerek yeniden evine dönme kararı almıştı. Safiye ise, Gülben’e evlenme teklifi eden Esat ve annesinin evlerine gelecek olmalarının telaşı içerisine girmişti. Bu konuda gerilen Safiye’ye yardım eden isim ise Han olmuştu. Safiye ise korkuları ile başa çıkmak ve kardeşinin iyi olmasını sağlamak adına elinden gelenleri yapmıştı. Rüya’nın bir konuşmasına şahit olan Han’ın bakış açısı değişir. 
Masumlar Apartmanı dizisinin yayınlanan son bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından bu akşam neler yaşanacağı merakla beklenmeye başlandı. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Gülben’in kınası yapılacak. Naci ise Safiye için geri dönecek. Öte yandan Han’ın eski nişanlısı olan Ceylan da geri dönecek. Dizi severler yeni bölüme dair merak ettikleri tüm detayları bu akşam TRT 1 ekranları başında öğrenebilecekler.
MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı