Meclis'te gergin anlar: AKP'li Kiler'den CHP'li vekillere hakaret

AKP Bitlis Milletvekili Vahit Kiler Meclis'te yaptığı konuşmayla tepki topladı.

SİYASET 16.06.2021, 07:35
12
Meclis'te gergin anlar: AKP'li Kiler'den CHP'li vekillere hakaret
AKP Bitlis Milletvekili Vahit Kiler Meclis'te yaptığı konuşmada Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Tezcan’a hakaret etti.
CHP’li vekillerin tepkisini çeken AKP'li Kiler“ Peki, Allah aşkına, akşamdan sabaha konuşuyorsunuz, basın şöyle, basın şöyle… Almışsınız 17 milletvekilini önünüze, Bitlis’te kadrolu olan fitneci birini basına saldırtıyorsunuz, çok affedersiniz basına havlatıyorsunuz, Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı’nı, daha önce herkese itlik yapan o iti orada havlatıyorsunuz. Bitlis TV’nin ekibine havlatıyorsunuz” dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat Meclis Başkanı’na “Sayın Başkan, Ticaret Odası Başkanına ‘it’ diyor. Öyle bir şey olmaz!” diye tepki göstererek şu açıklamayı yaptı:
“17 milletvekili arkadaşımızla geçen hafta Bitlis’teydik. Ayrıca bölgede çok sayıda il ve ilçeyi de ziyaret ettik. Ziyaretimiz Bitlis’in yolunu unutan AKP’li vekillerin muvazesini bozmuş olacak ki Genel kurula yakışmayan söz ve hakaretleri sarf etmekten geri durmadılar. Bitlisli kardeşlerimize alenen hakaret eden Vahit Kiler derhal özür dilemelidir! Bitlisliler onurlu insanlardır inanıyorum ki ilk seçimde bu anlayışa demokrasi dersi verecekler!”

Mecliste Vahit Killer’e tepkiler yükselirken açıklamasını tekrarlayan AKP'li Kiler, “Kadrolu fitnecileri önünüzde… Bir defa, kiminle yol yürüdüğünüze bakacaksınız. Bitlis’te yol yürüyorsunuz, Milletvekiline demiyorum, orada 17 milletvekiline itlik yapana söylüyorum, itlik yapana söylüyorum, tamam mı? Önüne almış orada Bitlis Ticaret Odası Başkanını, daha önce herkese itlik yapan o iti orada havlatıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı