Medyada Sedat Peker kavgası! Ünlü isimler sosyal medyada atıştı

Sedat Peker'in evine yapılan operasyon sonrasında medyada dikkat çeken tartışmalar yaşanıyor.

GÜNDEM 11.04.2021, 12:40
12
Medyada Sedat Peker kavgası! Ünlü isimler sosyal medyada atıştı
Gazeteci Toygun Atilla ile TRT Ana Haber sunucusu Ersoy Dede arasında Sedat Peker ile ilgili bir tartışma yaşandı.
Atilla, Dede'nin Peker ile ilgili attığı tweet üzerinden, "Gazeteciliği gazetecilere bırakın" ifadelerine yer verdi.
Gazeteci Toygun Atilla, 5 ilde Sedat Peker'in lideri olduğu belirtilen organize suç örgütüne düzenlenen operasyonlardan sonra TRT1 Ana Haber Bülteni'ni sunan Ersoy Dede'nin yaklaşık bir sene önce attığı tweeti gündeme getirdi.

Dede, "Hainlere karşı millet olarak verdiğimiz savaş sürecinde unutulmayacak mücadele sahiplerinden biri de iş adamı Sedat Peker" diye yazmıştı. Atilla, Dede'nin bu tweetine "Sedat Peker’e sosyal medya hesabından övgüler dizen ‘ünlü ancorman’ bugün devlet televizyonunda Sedat Peker’e operasyon haberini hangi yüzle ve nasıl sunacak çok merak ediyorum” diye karşılık verdi. 
Ersoy Dede ise, “Toygun Kardeş söyleyecek sözün varsa patronuna söyle istersen. Biz de ondan gördük de ‘işadamı’ falan dedik” ifadeleriyle yanıt verdi. 
Atilla ise Dede’nin paylaşımına karşılık, “Ersoy Dede, kendine saygın varsa ve yaptığın iş gazetecilik olduğunda birilerinden görerek tavır ve davranışlarda bulunmazsın. Aklını kiraya vermemiş, ruhunu satılığa çıkartmamış olursun. Bunlar kulağına küpe olsun. Hiç aklından çıkartma, faydası olur, zararı olmaz” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı