Mehmet Açıkgöz Yüzme Havuzu Kozan’a hayırlı olsun

Saadet Partili Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kozanlı hemşerilerine verdiği havuz sözünü tuttu. Özgan, Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yüzme havuzunu Kozanlıların hizmetine açtı.

GÜNDEM 31.07.2022, 04:35
53
Mehmet Açıkgöz Yüzme Havuzu Kozan’a hayırlı olsun
Millî Görüş belediyeciliğinin önemli göstergelerinden olan Saadet Partili Kozan Belediyesi, ilçedeki hizmetlerine devam ediyor.
Saadet Partili Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Adana Büyükşehir’e bağlı yüzme havuzunu yaptığı görüşmeler sonucunda Kozanlı vatandaşların hizmetine kazandırdı.
Çalışmaların devam ettiği yüzme havuzu ve aquaparkı ziyaret eden Kazım Özgan, havuza Kozan Belediyesi eski Başkanı Mehmet Açıkgöz’ün adının verildiğini duyurdu. Ziyarette kısa bir açıklama yapan Kazım Özgan, Kozan için çalışmaya devam edeceklerini duyurdu.

* kozanlı vatandaşlara karşı verdiği sözü tutmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Saadet Partili Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile görüşmelerimiz neticesinde yüzme havuzunu belediyemiz bünyesine aldık. Üç yıldır atıl haldeydi. Başta makine dairesi olmak üzere birçok mekanizmasının değişmesi gerekti. Beş metre olan derinlikse hem su hem de zaman tasarrufu için derinlik kot farkı değişmekle beraber yaklaşık 1.60 cm’ye indirdik. Ayrıca havuzun çevresini de begonvillerle donatarak peyzaj çalışması yapılıp otoparkını da yeniledik. Kozan’ımıza bir aquapark sözüm vardı, onu da açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mehmet Açıkgöz yüzme havuzu Kozan’a hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı