Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar da sonunda ayrıldı

Sedat Peker'in cinayet ve farklı iddiaları üzerinden gündeme gelen AKP Milletvekili Tolga Ağar, Yalıkavak Marina Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrıldı.

GÜNDEM 01.06.2021, 12:50
15
Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar da sonunda ayrıldı
Sedat Peker'in açıklamaları sonrasında gündeme gelen Mehmet Ağar'ın Bodrum Yalıkavak Marina Yönetim Kurulu Başkanlığı ile Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılışına ilişkin karar Ticaret Sicil Gazetesi’nde yayımlandı.
Sözcü'den Emre Deveci'nin haberine göre, Mehmet Ağar’ın Bodrum Yalıkavak Marina Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılışına ilişkin karar Ticaret Sicil Gazetesi’nde yayımlandı.
Sedat Peker'in açıklamasıyla gündeme gelen Mehmet Ağar’ın yerine Yönetim Kurulu Başkanı olarak İtalya uyruklu Moreno Occohiolini atandı.
Ayrıca Mehmet Ağar’ın ayrıldığı yönetim kurulu üyeliğine ise Ahmet Güven Kartal getirildi.
Sedat Peker yayımladığı videolarda ismi geçen Mehmet Ağar’ın oğlu AKP Milletvekilii Tolga Ağar da marinanın yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldı.
AKP Elazığ Milletvekili Tolga Ağar’ın 2014 yılından beri sürdürdüğü Yalıkavak Marina Yönetim Kurulu üyeliğine ise Serkan Uzun isimli şahıs getirildi.
Önceki günlerde basına açıklama yapan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, “Zor bir ameliyat geçirdim, sağlığımı düşünüyorum, yönetim kurulu ne yaptı bilmiyorum zaten ayrılmak niyetindeydim” diye konuşmuştu.
Diğer taraftan ise marinadan yapılan açıklamada “Mehmet Ağar’ın şirketimizdeki görevinin sona erdiği bilgisini kamuoyuyla paylaşırız” denilmişti.
Mehmet Ağar'ın Bodrum Yalıkavak Marina Yönetim Kurulu Başkanlığı ve üyeliğinden ayrılışını gösteren Ticaret Sicil Gazetesi aşağıda belirtildi:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı