Mehmet Ali Birand'ın oğlu Umur Birand'tan Akşener'e video özrü

25 yıl önce Mehmet Ali Birand’ın 32. Gün programının reklam arasındaki videosu yayınlanan Meral Akşener'in sözleri manipüle edilmişti. Konuya ilişkin Birand’ın oğlu Umur Birand'tan özür geldi.

GÜNDEM 02.11.2022, 21:50
3
Mehmet Ali Birand'ın oğlu Umur Birand'tan Akşener'e video özrü
Mehmet Ali Birand’ın videolarını kısa kesitler halinde arşivden çıkararak sosyal medyaya koyan Umur Birand, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den yayımlanan video nedeniyle özür diledi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yıllar önce Mehmet Ali Birand’ın sunduğu 32. Gün programına konuk oldu. Akşener’in konuk olduğu programın kısa bir kesiti bugün yayınlandı.Meral Akşener’den ‘RP-ANAP koalisyonunu ben yıktım’ sözlerine açıklık
Akşener, partisinin grup toplantısı sonrası TBMM koridorunda söz konusu videoya ilişkin açıklamalarda bulundu ve şöyle dedi:

Mehmet Ali Birand’ın videolarını kısa kesitler halinde arşivden çıkararak sosyal medyaya koyan Umur Birand da TELE1’e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Refah-Anavatan koalisyonunu yıktık. Yerine ne kurulmuş kardeşim? Refah-Yol kurulmuş… Peki nasıl oluyor da ben Refah-Yol’u yıkıyorum. Ve o arada da Refah-Yol’un İçişleri Bakanı olarak oradayım. Konuşmaya gittiğimiz konu da Susurluk meselesi… Böyle bir zekasızlığın ortaya konmasına hayretler içindeyim.”
“Eski programları koyarken reklam aralarını çıkarırız. Bu bizim için kutsal. Bizde çalışan genç bir asistan ham görüntüyü Facebook’a koymuş. Facebook’tan yayıldı görüntüyü. 1 hafta önce yayınlamış. Genel başkandan özür dileriz. Facebook’tan kaldırdık. İlk defa başımıza geldi, yol kazası.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı