Mehmet Boynukalın, Twitter'a geri döndü: Dayanamadık Allah affetsin

"...Hepinize kaliteli pamuk aldım, artık helal edersiniz, ne yapayım.” sözleri nedeniyle tepki gösterilen Mehmet Boynukalın, Twitter hesabını kapatmıştı. Boynukalın Twitter hesabını geri açtı.

GÜNDEM 01.05.2021, 13:55
39
Mehmet Boynukalın, Twitter'a geri döndü: Dayanamadık Allah affetsin
Ayasofya Camii Eski Baş İmamı, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Boynukalın, tepki çeken “Merak etmeyin ey güruh, haram (!) ettiğiniz vergilerinizden bana düşen hisseden hepinize kaliteli pamuk aldım, artık helal edersiniz, ne yapayım” sözlerinin ardından kapattığı Twitter hesabını geri açtı.
Twitter hesabını yeniden kullanıma açan Mehmet Boynukalın son paylaşımında, “Bize edilen kötü söz, küfür ve hakaretlere karşı misliyle karşılık verme hakkımızı kullandık, evet affedici olup görmezden gelseydik daha iyi olurdu, ama biz de insanız, onca hakarete dayanamadık, Allah bizleri affetsin ve bizlere sabır versin.” ifadelerini kullandı.

Bize edilen kötü söz, küfür ve hakaretlere karşı misliyle karşılık verme hakkımızı kullandık, evet affedici olup görmezden gelseydik daha iyi olurdu, ama biz de insanız, onca hakarete dayanamadık, Allah bizleri affetsin ve bizlere sabır versin
— Mehmet Boynukalın (@M_Boynukalin) May 1, 2021

Ateizm Derneği Mehmet Boynukalın'a teşekkür etti: Katkıda bulundunuz
Bize edilen kötü söz, küfür ve hakaretlere karşı misliyle karşılık verme hakkımızı kullandık, evet affedici olup görmezden gelseydik daha iyi olurdu, ama biz de insanız, onca hakarete dayanamadık, Allah bizleri affetsin ve bizlere sabır versin pushfn('ads'); — Mehmet Boynukalın (@M_Boynukalin) May 1, 2021

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı