Mehmet Davut Göksu Hakk'a kavuştu; İstanbul'da defnedildi

Radyocu, araştırmacı yazar Mehmet Davut Göksu İstanbul'da hayatını kaybetti. Göksu'nun cenazesi bugün İstanbul'da kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

AİLE 11.04.2021, 20:30
42
Mehmet Davut Göksu Hakk'a kavuştu; İstanbul'da defnedildi
Radyocu ve yazar kimliğiyle tanınan Mehmet Davut Göksu kanser tedavisi gördüğü İstanbul’da hastanede vefat etti. Göksu’nun haberini kardeşi Mustafa Göksu sosyal medya hesabından, “Bazen ciğerin parçalanır da tarif edemezsin ya, işte öyle bir şey... Abim Davut Göksu Hakk’a yürüdü. Dualarınızı esirgemeyin.” ifadeleriyle duyurdu. Göksu'nun cenazesi bugün saat 16.00'da İstanbul Ümraniye'deki Ihlamurkuyu Merkez Camii'nde kılınan namazın ardından defnedildi. Davut Göksu’nın vefat haberi sevenlerini derinden üzdü. Göksu’nun sevenleri, arkadaşları taziyelerini iletti.Göksu'yla ilgili yapılan bazı paylaşımlar şöyle: 
Müfit Yüksel: Yakın arkadaşımız/dostumuz,  yayıncı-organizatör Davut Göksu Cenâb-ı Hakk'ın (C.C) Rahmetine kavuşmuş. Çok üzüntülüyüm. Davut Göksu’ya Allah (C.C) 'tan sonsuz Rahmet, kardeşi Süleyman Göksu ve tüm aile fertlerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Dursun Ali Erzincanlı: Moral FM’de birlikte çalıştığımız, çok kıymetli kardeşim Mehmet Davut Göksu bekâ yurduna göçmüş. Allah Teâlâ rahmet eylesin, kabrini nûr eylesin.  Ailesine ve sevenlerine sabır lütfetsin. Saadettin Acar: Arkadaşım, dostum Mehmet Davut Göksu da emaneti sahibine teslim etmiş. Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet-i ala olsun. Yalan dünya ah! Ahmet Tezcan: Davut Göksu. Sevda Kuşun Kanadında dizisinde tanıştığım güzel adam. Dizinin hikâyesi ana çatısı, karakterler ona aitti. Bahadır Yenişehirlioğlu onun Saatçi Hüsnü karakterini canlandırmıştı. Karaktersizlerin kadrini bilmediği gül adamlardandı. Vefat etmiş. Güllerin Efendisi ile olsun. Ömer Fatih Sayan: Davut Göksu beyfendinin Hakk’ın rahmetine kavuştuğunu büyük bir üzüntü ile öğrendim. Rabbim mekânını cennet eylesin. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Davut Göksu, 8 Ocak 1973 yılında Manisa'da doğru. 
İlk, orta ve lise eğitimini (Konya-Malatya-Ağrı) gibi ülkemizin kültürel farklılıklar gösteren yörelerinde tamamladı. 1991-1993 yılları arasında muhasebe alanında çalıştı. 93 yılının Mayıs ayında Radyoculuğa başladı.Marmara Fm, Akra Fm, Moral Fm başta olmak üzere çeşitli radyolarda program yapımcı ve sunuculuğu yanı sıra Genel Koordinatörlük, Program Müdürlüğü, Yayın Şefliği gibi konumlarda çalıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı