Mehmet Metiner küplere bindi! Bülent Arınç'a yeni salvolar...

Kral çıplak diyen Bülent Arınç'ı Mehmet Metiner bugün de hedef aldı. AK Partili Mehmet Metiner, Arınç'ın AK Parti'nin kurucu üyelerinden olmadığını iddia etti.

GÜNDEM 17.06.2022, 13:35
1
Mehmet Metiner küplere bindi! Bülent Arınç'a yeni salvolar...
TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Kurucu Üyesi Bülent Arınç, dün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı “Türk Demokrasi Vakfı Yeniden Toplantısı” programına katılarak yaptığı konuşmayla özellikle AK Parti koridorlarını sarstı.
AK Parti’ye yönelik ciddi eleştirilerde bulunan Bülent Arınç, “Tatlı su balığı siyasetçileri var. Suya sabuna dokunmadan. Majestelerinin gazetecilerine havanın güzelliğinden, suyun berraklığından bahsetmek yeterli değil; öksürmenin zamanıdır, bağırmanın zamanıdır, kral çıplak demenin zamanıdır. Allah cesur olana izzet verir. Cesur olan izzet kazanır, itibar kazanır.” demişti.
AK Parti Eski Milletvekili Mehmet Metiner de bugün sosyal medya hesabından ‘kral çıplak’ diyen Bülent Arınç’a dair bir paylaşımda bulundu. Metiner dün katıldığı yayında ise, “Bizim gönlümüzde bir yeri kalmamıştır. Bizim gönlümüzde bir yeri kalmamıştır. İnşallah partimizden de ihraç olur gider. Bülent Arınç’ın ismini duymak istemiyoruz, yeter artık. Onu partide tutanlara da yazıklar olsun diyorum. Kim olurlarsa olsunlar…” demişti.
AK Partili Mehmet Metiner bugün ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Bülent Arınç’a dair… Arınç öyle iddia edildiği gibi AK Parti’nin kurucu üyelerinden değildir. AK Parti kurulduktan sonra Erbakan Hocadan talep ettiği SP genel başkanlığı teklifi kabul görmeyince AK Parti’ye kuruluşundan 24 gün sonra katılmıştır.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı