Mehmet Metiner'den AKP içindeki o isimlere gözdağı!

Mehmet Metiner, ATV'de yayınlayan diziye gösterdiği tepki nedeniyle "Parti içinde aykırı ses" olarak tanımlanmalarına tepki göstererek "Biz AK Parti’nin içini karıştırmadık" dedi.

GÜNDEM 08.06.2022, 10:35
4
Mehmet Metiner'den AKP içindeki o isimlere gözdağı!
Mehmet Metiner, ATV'de yayınlayan 'Yalnız Kurt' isimli dizinin son bölümünde yer alan Kuzey Irak Bölgesi ve Kürtlerle ilgili sahnelere tepki göstermişti. Metiner o sahneler için "Erdoğan’ın dış politikasına darbe vurdunuz" diyerek kanalı eleştirmişti. Metiner’in yazısını Twitter hesabından paylaşan AKP MKYK Üyesi Av. Abdurrahim Fırat ise “Duygularımıza tercüman olmuşsunuz” dedi.
Öte yandan AKP Ardahan Milletvekili Orhan Atalay da önceki gün, ırkçı temalar içerdiği gerekçesiyle diziye tepki göstermişti.
Metiner ile AKP'li 2 ismin tepkisi, kamuoyunda ' AK Parti içinde aykırı ses' olarak değerlendirilmişti. Metiner bu tepkilere de cevap gösterek "Biz AK Parti’nin içini karıştırmadık. AK Parti’nin Türk-Kürt kardeşliğini esas alan misyonuna, bu temeldeki doğru dış politikasına darbe indiren o ırkçı nefret söylemine karşı çıktık" dedi.
Metiner sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Biz AK Parti’yi AK Parti olmaktan çıkartmak isteyenlere karşı çıkmaya devam edeceğiz biline!" ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı