Mehmet Ocaktan: AKP-MHP'nin İmralı ile iş tutması vatanseverlik, HDP..

Karar gazetesi yazarı Mehmet Ocaktan bugünkü yazısında AKP ve MHP'yi eleştirerek Terörist başı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan'ın TRT'ye çıkarılmasını hatırlattı

GÜNDEM 29.03.2023, 08:55
3
Mehmet Ocaktan: AKP-MHP'nin İmralı ile iş tutması vatanseverlik, HDP..
Karar gazetesi yazarı Mehmet Ocaktan bugün kaleme aldığı yazısında, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler yaklaşırken, AKP- MHP koalisyonunun muhalefeti karalamak için bütün ahlaki duvarları yıktığını belirtti.
Ocaktan söz konusu yazısına "Bu konuda hiçbir ahlaki kural ve vicdanla izahı mümkün olmayan mesele ise HDP ve Kürt seçmen üzerinden muhalefeti pataklamak… Ancak biliyoruz ki HDP ile ilişki meselesinin esas mimarı AK Parti’dir. Çözüm sürecinde devlet-İmralı-Kandil üçgeninde yaşananları hepimiz hatırlıyoruz" dedi.
AKP-MHP koalisyonunun, HDP tabanından oy alabilmek için Öcalan'ın mektubunu okuttuğunu, kırmızı bültenle aranan kardeşini TRT'ye çıkarttığını kaydeden Ocaktan, "Demek ki neymiş, İmralı ile iş tutmak vatanseverlik, ülkenin legal siyasi partisi olan HDP’yi muhalefetin cumhurbaşkanı adayı ziyaret ederse Kandil’in adayı oluyormuş…" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı