Mehmet Taban Hoca dâr-ı bekaya uğurlandı

Millî Görüş’ün Balıkesir’deki sancaktarlarından olan Mehmet Taban Hoca, rahmet-i Rahman’a kavuştu.

AİLE 13.07.2021, 04:35
13
Mehmet Taban Hoca dâr-ı bekaya uğurlandı
Merhum Gönenli Mehmet Hoca’nın talebelerinden, hafız ve emekli imam-hatip olan ve aynı zamanda Saadet Partisi Marmara İlçe Başkanlığı görevini de yürüten Mehmet Taban Hoca, Çarşı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı’na defnedildi.
Merhum Gönenli Mehmet Hoca’nın talebelerinden, hafız ve emekli imam-hatip olan Mehmet Taban Hoca Hakk’ın rahmetine kavuştu. Saadet Partisi Marmara İlçe Başkanlığı görevini de yürüten Mehmet Taban Hoca, geçirdiği beyin kanaması sonucu 10 gündür Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğum bakımdaydı. Gönen ilçesinde Millî Görüş için yaptığı çalışmalarla nam salan Mehmet Taban Hoca için geçtiğimiz gün öğlen namazını müteakiben Çarşı Camii’nde bir cena
ze namazı düzenlendi. Saadet Partisi Balıkesir İl Başkanı Abdülkadir Durmaz, Gönen Müftüsü Ahmet Duran, Bandırma Müftüsü Halil Şekerci, Saadet Partisi Gönen, Manyas, Bandırma, Susurluk ilçe başkanları ve Saadet Partili teşkilat mensupları yanı sıra birçok vatandaşın katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından Mehmet Taban Hoca, Şehir Mezarlığı’na defnedildi. Millî Gazete olarak merhum Mehmet Taban Hoca’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ederiz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı