Melih Bulu, CEO mu oldu? Cengiz Holding'den açıklama yapıldı

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Cengiz Holding, rektörlük görevinden alınan Prof. Dr. Melih Bulu'nun Cengiz Holding bünyesinde CEO olduğuna ilişkin iddialar üzerine açıklama yaptı.

GÜNDEM 17.07.2021, 12:05
25
Melih Bulu, CEO mu oldu? Cengiz Holding'den açıklama yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü görevinden alınan Melih Bulu hakkında haberlerin ardı arkası kesilmiyor. 2 Ocak'ta Erdoğan tarafından rektör olarak atanan ve 6 ay sonra rektörlük görevinden alınan Melih Bulu’nun AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen Cengiz Holding’de CEO olarak görevlendirildiği iddia edildi.
İddiaların ardından Cengiz Holding tarafından açıklamada bulunuldu. Cengiz Holding, Prof. Dr. Melih Bulu'nun CEO olarak görevlendirildiği iddiasını yalanladı.
Holdingden yapılan yazılı açıklamada, “Dün bazı sosyal medya hesaplarından yayılan Prof. Dr. Melih Bulu’nun Cengiz Holding CEO'su olduğuna ilişkin post ve haberler doğru değildir. Prof. Dr. Melih Bulu’nun Cengiz Holding veya iştirakleriyle herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Bilgilerinize sunarız.” denildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı