Melih Gökçek yine Yavaş'ı hedef aldı: Yolsuzluk anketinden ben çıkarım

Erdoğan tarafından zorla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Melih Gökçek, katıldığı canlı yayında yine ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alan sözler sarf etti.

GÜNDEM 18.05.2022, 22:45
8
Melih Gökçek yine Yavaş'ı hedef aldı: Yolsuzluk anketinden ben çıkarım
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile zorla Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevinden alınan Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı her fırsatta hedef almaya devam ediyor.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sorularına yanıt veren AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile zorla Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevinden alınan Melih Gökçek elinde belgeler bulunduğunu öne sürerek "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın siyasi hayatı 3 ay içinde bitecek" ifadesini kullandı.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile zorla Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevinden alınan Melih Gökçek, "Sizin programınızda ben bant gösteremiyorum. Ben başka bir televizyon programında Mansur Yavaş'ın yaptığı icraatlarla ilgili bantları göstereceğim. Yalan söylediğini birebir kendi sesinden ispat edeceğim. Millet görünce bunu böyle diyecek" ifadeleri ile Mansur Yavaş'ı tehdit etti.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile zorla Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevinden alınan Melih Gökçek, "Mansur Yavaş mı Melih Gökçek mi yolsuzluk yaptı diye anket yapılsa sonuç ne çıkar" sorusuna "Melih Gökçek çıkar. Sebebi de Mansur Yavaş'ın sosyal medyada yaptığı kampanya. Gece gündüz kampanya yapıyor," diyerek yanıtladı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı