Melih Gökçek’ten ilk kez duyacağınız skandal FETÖ itirafları

Ankara Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Melih Gökçek CNN Türk canlı yayınında skandal FETÖ itiraflarında bulundu. Gökçek, “Benim belediyede geçmişten kalan bol miktarda FETÖ'cüler var.” dedi.

GÜNDEM 02.12.2021, 00:10
13
Melih Gökçek’ten ilk kez duyacağınız skandal FETÖ itirafları
Görevinden alınan Ankara Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Melih Gökçek, CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge programında çarpıcı itiraflarda bulundu. Hakkındaki FETÖ iddiaları ile ilgili itiraf niteliğinde açıklamalar yapan Gökçek, 17-25 Aralık öncesini kastederek FETÖ’ye sahip çıktığını da söyledi.
FETÖ'yle ilgili bir milat olduğunu söyleyen AK Partili Melih Gökçek, “Benim Genel Sekreterim Kamil Kılıç FETÖ'cüydü. FETÖ'cü olduğunu da biliyordum. Sonra kaçtı gitti. FETÖ'cülerle çalıştım, ben inkar etmiyorum ki…” ifadelerini kullandı.
Melih Gökçek konuşması sırasında “Sadece Mansur'un idaresiyle olan bir iş değil. Benim belediyede geçmişten kalan bol miktarda FETÖ'cüler var.” ifadesini kullandı.
Ahmet Hakan ise Gökçek’e “Niye temizlemediniz?” diye sorarken Melih Gökçek ise Mansur Yavaş’ı suçladı.
AK Partili Melih Gökçek, 
Gökçek’in sözleri karşısında Ahmet Hakan ve Hakan Bayrakçı şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Melih Gökçek, 28 Ekim 2017'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı