Memleket Partisi'nde deprem: 15 günde 150 kişi istifa

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce olan Memleket Partisi'nin Zonguldak teşkilatından yaklaşık 150 kişinin istifa ettiği öğrenildi.

SİYASET 24.04.2023, 21:20
Memleket Partisi'nde deprem: 15 günde 150 kişi istifa
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bugün Zonguldak'a yaptığı seçim çalışması kapsamında, partisinden gelen istifa haberleriyle karşılaştı. Habere göre, Zonguldak 5'inci sıra adayı Cem Saygı'nın sosyal medyada alay konusu olan dans videosu sonrası başlayan rahatsızlık, bugün yapılan karşılama programına da yansıdı.
Bazı milletvekili adayları karşılama programına katılmazken, Ereğli, Kozlu ve Kilimli ilçe başkanları "dışarıdan" milletvekili adayı gösterilen Özkan Yağcı'ya tepki amacıyla Memleket Partisi'nden istifa etti.
Eski Memleket Partisi Zonguldak İl Başkanı ve ikinci sıra adayı Mukadder Yalçın ise, "Beşinci sıra adayımızın dans videosu sonrası birçok arkadaşımız istifa etti. Yaklaşık bir yıldır emek harcayan arkadaşlarımız birinci sıraya Almanya'dan aday gösterilince tepki amacıyla istifa etti. Son 15 günde Memleket Partisi Zonguldak teşkilatından yaklaşık 150 kişinin istifasını sundu" açıklamasında bulundu.
Zonguldak'ta seçim bürosu açılışı yapan cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye ise bir vatandaş, "Hakkımı helal etmiyorum size, verdiğim oyu helal etmiyorum" diyerek tepki gösterdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı