Memur-Sen’den 81 ilde suç duyurusu

Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı memurlar, 81 ildeki adliyeler önünde toplanarak, emekli amiraller tarafından açıklanan bildiriye tepki göstererek, savcılıklara suç duyurusunda bulundular.

EKONOMİ 06.04.2021, 04:40
18
Memur-Sen’den 81 ilde suç duyurusu
Memur-Sen Konfederasyonu, önceki gece bildiriye imza atan 103 emekli amiral hakkında basın açıklamaları yaptı ve adliyelerde suç duyurusunda bulundu. 81 ilde meydanlarda gerçekleştirilen basın açıklamalarında, milletin yanında, darbecilerin karşısında olunduğu ifadesine yer verilirken, “Kendisini millet iradesinin üzerinde gören bir grup emekli amiral vesayet dönemlerine özlem duyan bir açıklama yayınladılar. Millete muhtıra verilen dönemlerden kalmış köhne bir zihniyetin hazırladığı bu açıklamayla, Silahlı Kuvvetler dâhil olmak üzere devletin kurumlarının milletin hizmetinde olmasından duyulan rahatsızlık açık edildi” dendi.
Ankara’da Sıhhiye Adliyesi önünde toplanan Memur-Sen üyeleri adına açıklamayı Memur Sen Ankara İl Başkanı Zahit Şahin yaptı. Şahin, söz konusu bildiriyi kınadıklarını ifade ederek, “Kendisini millet iradesinin üzerinde gören bir grup emekli amiral vesayet dönemlerine özlem duyan bir açıklama yayınladılar. Milletin inancından, iradesinden, medeniyet değerlerinden kopmuş, millete yabancılaşmış bir zihniyetin taşıyıcısı olan bu asker emeklilerinin aktif görevde oldukları dönemde neye hizmet ettikleri herkesçe bilinmektedir” dedi.
Memur-Sen Ankara İl Başkanı Zahit Şahin, suç duyurusunda bulunacaklarını ifade ederek, “Memur-Sen olarak 81 ilde milletin iradesine karşı bir müdahale hevesi olarak gördüğümüz bu meşum açıklama ve o açıklamaya imza atanlar hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı