Son Dakika

Memurlar taleplerini Erdoğan’a anlattı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen konfederasyonu’nu kabul etti…

EKONOMİ 04.09.2022, 04:35
2
Memurlar taleplerini Erdoğan’a anlattı!
Memur-Sen taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüz yüze iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini kabul ettiği Memur-Sen Başkanı Yalçın, sözleşmeliler, meslek kanunu, öğretim yılına hazırlık ödeneği başta olmak üzere kamu görevlilerinin beklentileri ve çalışma hayatına ilişkin beklentilerini Cumhurbaşkanı’na iletti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın’ı kabul etti. Görüşmede, memurların yaşadıkları sorunlar ile konfederasyonun bunlara yönelik çözüm talepleri Erdoğan’a aktarıldı.

Yalçın, görüşmede Memur-Sen’in 6. Dönem Toplu Sözleşme’de karara bağlanan hüküm gereği yakında başlayacak olan ve 2022 yılı içerisinde tamamlanması beklenen sözleşmeli istihdam çalışmaları ile taleplerini aktardı.

4/C’den 4/B’ye geçen sözleşmeli personelin hizmet sürelerinin tamamının dikkate alınarak eğitim durumlarına uygun kadrolara geçirilmesini de talep eden Yalçın, Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili beklentileri de dile getirerek, düzenleme istediklerini kaydetti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı