Meral Akşener: 28 Şubat'ın hayali, hayaleti dolaşıyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Milletin gündemini artık hamasetle dolduramıyorlar, kısacası artık gömlek dikiş tutmuyor. Onların gündemi başka, halkın gündemi başka.” dedi. 

SİYASET 03.03.2021, 11:25
24
Meral Akşener: 28 Şubat'ın hayali, hayaleti dolaşıyor
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, haftalık İYİ Parti Grup Toplantısı'nda değerlendirmelerde bulundu. 
İYİ Parti lideri Akşener, “Bugün Türkiye'nin üzerinde 28 Şubat'ın hayali, hayaleti dolaşıyor. Bu hayalet, beğenmediklerine terörist diyor. Gerçeklerine boyun eğmedik, hayaletlerine de tabii ki boyun eğmeyeceğiz. Milletin gündemini artık hamasetle dolduramıyorlar, kısacası artık gömlek dikiş tutmuyor. Onların gündemi başka, halkın gündemi başka.” dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Kanal İstanbul'u inadına yapacağız' sözlerini gündemine alan Meral Akşener, “Milletle inatlaşılmaz Sayın Erdoğan. Millet iradesi ile inatlaşılmaz. Siyaset tarihi, milleti ile inatlaşan şuursuz siyasetçi çöplüğüdür. Milleti ile inatlaşanların sonuna bak, ders çıkar.” diye konuştu. 

Meclis’e en son gelen 33 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını öngeren fezlekelere ilişkin de konuşan Akşener, “İYİ Parti, o fezlekelerin önünü arkasını iyice okur. Çünkü İYİ Parti, o fezlekelerin önünde biri varsa, ardında da sizin olduğunuzu çok iyi bilir. İYİ Parti, Türk yargısının hazırladığı fezlekeye bakar, gereği neyse onu yapar.” ifadelerini kullandı.Detaylar gelecek...

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı