Meral Akşener açıkladı! 6'lı masanın adayı Kılıçdaroğlu mu?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 6 Parti liderinin, Cumhurbaşkanlığı adayının kim olacağı yönünde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SİYASET 06.09.2022, 19:50
1
Meral Akşener açıkladı! 6'lı masanın adayı Kılıçdaroğlu mu?
2023'te yapılacak olan genel seçimler yaklaşırken vatandaşlar 6 parti liderinin Cumhurbaşkanlığı için kimi ortak aday göstereceğini merak ediyor.
CHP'lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun her ne kadar aday olduğu konusunu dile getirilse de ortada net bir şey olmaması ise kafalarda soru işaretlerine neden olurken konu ile alakalı kritik açıklama İYİ Parti lideri Meral Akşener'den geldi.
Yeniçağ TV'de gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Akşener, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.6 parti liderinin de tek aday çıkarılıp tüm çalışmaların buna göre dizaynının sağlanması gerektiği dile getiren İYİ Parti lideri Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin masada böyle bir durumun konuşulmadığını vurgulayarak  "Bu masada oturan genel başkanlar böyle bir şeyi bana teklif ederlerse hazırım, onur duyarım. Ama bu noktada hiçbir konuşma olmadı" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun davetiyle altı genel başkanın bir masa etrafında toplandığını söyeyen Akşener, "Kılıçdaroğlu bu altılı masadan bir cumhurbaşkanı adayı çıkmasını istedi. Bu altılı masanın içinde diğer arkadaşlarımızın Millet İttifakı'nın içinde yer alıp almayacağını göreceğiz. Ama parlamenter sistemde anlaştık" dedi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı