Meral Akşener, Bartın'da: Devletimiz ne lazımsa yapacaktır

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, maden faciasının yaşandığı Bartın Amasra’da incelemelerde bulundu. Akşener, “Devletimizin kurumsal yapısı yalnız bırakmayacak ne lazımsa yapacaktır.” dedi.

GÜNDEM 15.10.2022, 17:35 15.10.2022, 18:45
3
Meral Akşener, Bartın'da: Devletimiz ne lazımsa yapacaktır

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bartın Amasra’da Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) ait maden ocağında yaşanan ve 41 madencinin hayatını kaybettiği facia nedeniyle bugünkü Adana programını iptal ederek Amasra’ya geldi. Akşener, “Burada arama kurtarma çalışmalarına katılan madencilerimizden başlayarak bütün gönüllülerimize teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki fasılda şehitlerimizin ailelerini devletimizin kurumsal yapısı yalnız bırakmayacak ne gerekiyorsa yapacaktır... Allah bu acıları bir daha yaşatmasın.” dedi.Facianın yaşandığı bölgede açıklama yapan Akşener, şunları söyledi:

“Öncelikle bütün milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimizin ailelerinin başı sağ olsun… İnsanın yüreğini dağlayan bir hadisenin üzerine buraya geldik. Öncelikle sizlerin aracılığıyla burada arama kurtarma çalışmalarına katılan madencilerimizden başlayarak bütün gönüllülerimize teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki fasılda şehitlerimizin ailelerini devletimizin kurumsal yapısı yalnız bırakmayacak ne lazımsa yapacaktır.
Biz dün haberi aldığımız andan itibaren Genel Sekreterimiz Uğur Poyraz Bey’in başkanlığında Konya Milletvekilimiz Fahrettin Yokuş ve Ankara Milletvekilimiz Halil İbrahim Oral ile bir ekip kuruldu, gece geldiler buraya. Sabah da ben yola çıktım İstanbul’dan. Sakarya Milletvekilimiz Ümit Dikbayır, İstanbul İl Başkanımız ve yan şehirlerin il başkanlarıyla buraya geldik. Bazı ailelere taziyeye gittik. Şimdi de burayı gördük. Madencilerimize baş sağlığı diledik. Şimdi de sizin aracılığınızla bütün arama kurtarma çalışmalarına katılan bütün herkese, madencilerimize, gönüllülere, tüm ekiplerimize teşekkürlerimizi şükranlarımızı sunuyoruz partim adına milletimiz adına. Allah bu acıları bir daha yaşatmasın.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı