Meral Akşener, iktidarla ilgili duyumu açıkladı! Bahçeli zora düşmesin

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bu sabah katıldığı FOX TV canlı yayınında iktidarla ilgili aldığı bir duyumu paylaşarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi resmen uyardı.

GÜNDEM 13.09.2022, 12:35
4
Meral Akşener, iktidarla ilgili duyumu açıkladı! Bahçeli zora düşmesin
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu sabah FOX TV'de ‘İlker Karagöz ile Çalar Saat’ programının canlı yayın konuğu oldu. İYİ Parti lideri Akşener, “İktidarın İmralı ile görüştüğüne dair bir duyumum var.” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Millet İttifakı adayının dış güçlerce belirleneceğine iddiasına da tepki gösterdi.

Meral Akşener, şöyle konuştu:

“Ben bu dış güçleri hiç göremedim. Ne hikmetse hiç merhabamız olmadı. Eskilere de dönmek istemiyorum iktidar partisi açısından; Amerika'da, Avrupa'da gidip, gezip, yalvaran bir dönem geçmişti. Onlara da bir şey demiyorum. Sayın Bahçeli'ye tavsiyem bizlerle uğraşmak yerine, bizim aldığımız bazı duyumlar var, iktidar partisi İmralı ile görüşme trafiğini başlattığına dair. Bu bir duyum. İktidarın İmralı ile görüştüğüne dair bir duyumum var. Dolayısıyla Sayın Bahçeli'nin önüne küt diye bir mektup düşer, İstanbul seçimlerinin ikinci turunda olduğu gibi nasıl güzelleyeceğini düşünmekten zora düşülür. Bugünden ortağına dikkat çekmesinde fayda var.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı