Meral Akşener sinyali verdi! Millet İttifakı genişliyor mu?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, parti genel merkezinde ağırladı. Akşener basın toplantısında Millet İttifakı'na ilişkin dikkat çeken ifade kullandı.

SİYASET 05.01.2022, 16:25
11
Meral Akşener sinyali verdi! Millet İttifakı genişliyor mu?
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i parti genel merkezinde ziyaret etti. İki lider ile beraberindeki heyetler arasından görüşmesi sonrası basına açıklamalarda bulunuldu. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Sokaklara döküleceklermiş, ya siz 15 Temmuz'u görmediniz mi? Cumhur İttifakı sizi gideceğiniz yere kadar süpürecektir” açıklamasına ilişkin soruya cevap veren İYİ Parti lideri Akşener, “Sokakta mücadele etmek, sokağa dökülmek gibi bir kelime, cümle kimsenin ağzından çıkmamış. Bir Cumhurbaşkanı ve AK Parti’nin Genel Başkanı olan kişi çıkıyor, diyor ki ‘Sokağa döküleceklermiş, meydanlara ineceklermiş, inin de görelim’. Nereden baksanız acayip, nereden baksanız saçmalık. Sayın Erdoğan’ın derhal psikiyatriste görünmesini rica ediyorum.” dedi. 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuşmasında, “Millet İttifakı bünyesinde dört siyasi parti 24 Haziran’da vardık, 31 Mart’ta iki siyasi parti vardı. Sonrasında iki siyasi parti kuruldu. Muhtemel Millet İttifakı’nda altı siyasi parti olabilir gibi bir durum var.” ifadelerini kullandı.
AK Parti'den ayrılan Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi'nin 12 Aralık 2019 yılında Ali Babacan ise DEVA Partisi'ni 9 Mart 2020 tarihinde kurmuştu. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı