Meral Akşener: Takke düştü, kel göründü

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu.

SİYASET 10.11.2022, 07:30
2
Meral Akşener: Takke düştü, kel göründü
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM) Grup Toplantısı’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İktidarın beceriksiz ekonomi politikaları yürüttüğünü dile getiren Akşener, “Her 3 çocuğumuzdan 1’inin yoksullukla ve yoksunlukla mücadele ettiğini görmezden geldiler. Okullarına aç giden çocuklarımız varken, kendi vicdanlarının sesini bile duymazdan geldiler” dedi.
Ekonomiyi eleştiren Akşener, “İktidarın birbirinden yanlış tercihlerinin sonucunda yoksulluk o kadar derinleşti ki, buna yoksulluk diyemeyiz. Bu sefalettir. Bu gerçeği sadece biz söylemiyoruz. Sefalet Endeksi de aynı şeyi söylüyor. Türkiye 93,3 puanla Arjantin’e fark atarak birinci oldu. Sefalet Endeksi’nde tarih yazarak birinci olduk. İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana en kötü durumda olduğumuz ortaya çıktı. Bay krize göre bunlar iyi günlerimiz” ifadelerini kullandı.
Akşener, AK Parti- HDP görüşmesinin ardından yaşanan tartışmalara değinerek, “Kadere bakın, kimler kimlerle yan yana geldi. İki taraf için de ilkeler, değerler hikâye, at pazarlığı şahaneymiş. Kimse milletimize vatan, millet, beka tiratları atmaya kalkmasın. Bu görüşmeyle takke düşmüş, kel görülmüştür” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı