Son Dakika

Meral Akşener'den Binali Yıldırım'a: İşgalci olan sizsiniz!

İyi Parti lideri Akşener, Erzurum Cumhuriyet Caddesi’nde miting düzenledi. Akşener, AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ı söylemleri üzerinden hedef aldı

SİYASET 27.04.2023, 20:50
2
Meral Akşener'den Binali Yıldırım'a: İşgalci olan sizsiniz!
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erzurum mitinginde AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın, “Bu seçim, işgalcilere karşı istiklal mücadelesi seçimidir” sözlerine tepki gösterdi. Akşener, hakkı yenen gençler ve zor durumda olan kadınların sorunlarını ele almak yerine işgalci olmakla suçladığı Yıldırım’a, “Bu seçim işgalcilerle, istiklal mücadelesi verenler arasında yapılmıyor” dedi.

Akşener, Yıldırım’ın PKK ile işbirliği yaptığını, Gaffar Okkan’ın katillerini desteklediğini öne sürerek, “Bir elinizde PKK var, bebek katilinin var.  Gaffar Okkan’ın katilleri var, katilleri. Bu işten zararlı çıkarsınız” dedi.

Erzurum Cumhuriyet Caddesi’nde sağanak yağış altında miting düzenleyen Akşener, genç ve yaşlı hanımların ıslanmaması için kısa bir konuşma yaptı. Başbakan olmak istediğini ancak oylarla seçilmesi gerektiğini belirten Akşener, Erzurum’dan yeni bir bakanın da çıkacağı müjdesini verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı