Son Dakika

Meral Akşener'den İBB'ye terör teftişine tepki: Uyarmadı demeyin

İBB’ye yönelik ‘terör teftişi’ne tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bu millet milli iradeye el uzatanları her daim cezalandırmıştır. Yapmayın” dedi.

GÜNDEM 27.12.2021, 14:50
13
Meral Akşener'den İBB'ye terör teftişine tepki: Uyarmadı demeyin
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Türkiye huzursuzluktan bıktı. Her dakika başımıza bir iş gelecekmiş tedirginliğiyle bu hayatı sürdürmek istemiyoruz diyor bu insanlar. Bunlara kulak verin. Benden söylemesi. Sonra uyarmadı demeyin.” dedi. 
Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar:
Bu millet sandıkta hür iradesiyle attıkları oyların sonuçlarına el uzatanları her daim cezalandırmıştır. Yapmayın beyefendiler, yapmayın. Dolayısıyla kendi kendinize sandıkta şamar yemenin taşlarını döşemeyin.
Türkiye huzursuzluktan bıktı. Türkiye, bu millet gerilimden bıktı. Bu millet ucuz kutuplaştırmalar üzerinden birbirine düşman edilme eylemlerinden bıktı. Biz artık huzur istiyoruz, işlerimizi doğru düzgün yapmak istiyoruz. Biz artık üretmek, dürüst, namuslu bir biçimde çalışıp, vergimizi ödeyip, istihdam yaratmak istiyoruz. Her dakika başımıza bir iş gelecekmiş tedirginliğiyle bu hayatı sürdürmek istemiyoruz diyor bu insanlar.
Bunlara kulak verin. Benden söylemesi. Sonra uyarmadı demeyin.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı