Meral Akşener'den, Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı yorumu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'cumhurbaşkanlığı adaylığını Millet İttifakı belirler' sözlerine cevap verdi.

GÜNDEM 12.07.2021, 16:15
13
Meral Akşener'den, Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı yorumu
İYİ Parti Genel Başkanı Genel Başkanı Meral Akşener, Tunceli ziyaretinde basına açıklamalarda bulundu.
Meral Akşener,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki sözlerine ilişkin soruya da cevap verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü Cumhuriyet gazetesine verdiği röportajda, “En başta nerede durduysam yine aynı yerde duruyorum. Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda Millet İttifakı liderlerinin bu konuyu konuşmaları lazım. Arkadaşlarım kendi görüşlerini dillendirmiştir. Benim çıkıp cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda konuşmam şık olmaz. Aslında yanlış bir tartışma yapıyoruz. Tartışma konusu şu olmalı, “Toplum nasıl bir cumhurbaşkanı istiyor?” demişti.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Meral Akşener, “Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda Kılıçdaroğlu’nun ittifak belirler” sorusuna cevap verdi. Akşener, “Birincisi Sayın Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusu elbette hakkıdır, elbette saygı duyulması gereken bir durum. Ben CHP’nin Genel Başkanı’nın Cumhurbaşkanlığı adaylığına dair böyle bir tutumunun olmasını saygıyla karşılarım. Burada bir başka partinin genel başkanı olarak söz söyleme hakkını kendimde bulmam. Dolayısıyla o konuda bir yorum yapmamız son derece ayıp olur.” diye konuştu. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı