Meral Akşener’den Süleyman Soylu’ya: Tut ensemden gereğini yap!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener kendisi ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’ya ilgili hakkında söylenen iddialarla ilgili Süleyman Soylu’ya sitem etti.

GÜNDEM 19.08.2022, 21:55
1
Meral Akşener’den Süleyman Soylu’ya: Tut ensemden gereğini yap!
İYİ Parti Lideri Meral Akşener Süleyman Soylu’ya “İçişleri Bakanlığı'nı deruhte eden kardeşimiz sürekli bir gıybet halinde, iftira halinde, dedikodu halinde. İftira attığı, dedikodu yaptığı kişilere dair yaptığı suçlamanın gereğini yapma makamı ama sadece söylüyor" dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul’un Güngören ilçesine bağlı Tozkoparan Mahallesi’nde evleri kentsel dönüşüm kapsamına alınan vatandaşlarla bir araya geldi. Burada yaptığı konuşma sırasında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile kendisi hakkında atılan iftiralara da cevap veren Meral Akşener İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslenerek “Dedikodu furyası geziyor, özellikle İçişleri Bakanlığı'nı deruhte eden kardeşimiz sürekli bir gıybet halinde, iftira halinde, dedikodu halinde. İftira attığı, dedikodu yaptığı kişilere dair yaptığı suçlamanın gereğini yapma makamı ama sadece söylüyor. Bu arkadaş Sayın Temel Karamollaoğlu’yla benim Kandil’le evrak imzaladığımı anlattı. İkimizin de dokunulmazlığı yok, ben böyle bir evrak imzalamışsam tut ensemden gereğini yap kardeşim. Türkiye’deki ciddi devlet anlayışı öldü" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı