Son Dakika

Meral Akşener’in kararına Saadet Partisi’nden şiirli ilk yorum

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Millet İttifakı'na ilişkin kararına Saadet Partisi'nden ilk çıkış geldi. Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez'den bir dize paylaştı.

GÜNDEM 03.03.2023, 18:00
1
Meral Akşener’in kararına Saadet Partisi’nden şiirli ilk yorum
Saadet Partisi’nden İYİ Parti lideri Meral Akşener’in ‘Kılıçdaroğlu’nun adaylığını istemeyerek masadan kalkmasına ilişkin ilk yorum geldi.
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener bugün yaptığı açıklamada, “En sonda söyleyeceklerimizi başta söyleyim; İYİ Parti bir dayatmaya mecbur bırakılmış, ölüm ile sıtma arasında tercihe zorlanmıştır…” dedi.
Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na görev çağrısında bulunan İYİ Partili lideri Akşener, “Nasıl 2018'de milletimizi iki yumruk arasına alanların karşısında durduk bugün de aynı yerde duruyoruz.” ifadesini kullandı.
Millet İttifakı içerisindeki Saadet Partisi’nden İYİ Parti’nin kararına ilişkin ilk yorum Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez’den geldi.
Saadet Partili Hasan Bitmez sosyal medya hesabından, Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri’nin Marifetnâme adlı eserinden “Hak şerleri hayreyler. Zannetme ki gayreyler. Ârif ânı seyreyler. Mevlâ görelim n’eyler. N’eylerse güzel eyler.” dizelerini paylaştı.Bitmez'in bu paylaşımı sonrası Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya da bir paylaşımda bulundu. Kaya, “Sabır ve kararlılık en büyük güçtür.” dedi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı