Mert Günok: Bu sinerjiyi hissettik!

A Milli Futbol Takımı’mızın başarılı kalecisi Mert Günok, Antalya kampında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

SPOR 29.05.2021, 22:20
14
Mert Günok: Bu sinerjiyi hissettik!
A Milli Futbol Takımı'nın tecrübeli file bekçisi Mert Günok, millilerin hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya’da düzenlenen basın toplantısında konuştu.
Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) öncesi milli takımda oluşan sinerjiye dikkat çeken Mert Günok, bu birliktelikle beraber turnuvada hedeflenen başarıya ilişkin şunları söyledi:
 "2 sene öncesinde döndüğümüzde geldiğim ilk kamptan itibaren ekip başarılı olacağını hissettirdi. Bu sinerjiyi hissettik, yolun sonunda şampiyonaya katılmaya hak kazandık. Kamp bizim için güzel gidiyor. Teknik ekip, çalışanlar, herkes bizim için seferber olmuş durumda. Şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanmamız için elinden geleni yapıyor. Şampiyonaya giden yolda kritik maçlarda oynadık. Kritik pozisyonlarım oldu. Bu bütün takım arkadaşlarımızın başarısı. Biz elimizden geleni yapıp şampiyonaya katıldığımız için mutluyuz. Şimdi hiçbir şey bitmedi, sırada şampiyona var. Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olmak istiyoruz."
“MİLLİ FORMAYLA KİMİN OYNADIĞI ÖNEMLİ DEĞİL”
A Milli Takım’daki forma rekabeti ile ilgili ise Mert, "Burada bulunan çok değerli arkadaşlarımızla kamptayız. Burada bulunmayan diğer kaleciler var. Milli formayla kimin oynadığı önemli değil. Herkes birbirine destek oluyor. Kaleciler arasındaki arkadaşlık da çok güzel. İyi performans önemli. Hocamızın kararına bağlı şampiyonada kimin oynayacağı. Kim oynarsa oynasın hepimiz birbirimize destek oluruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı