Son Dakika

Messi, Ronaldo'nun maaşının 8'de 1'ine Barcelona'da oynamaya hazır

Arjantinli yıldız eski kulübüne yeniden imza atması halinde Portekizli rakibi Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'daki yıllık kazancının 8'de 1'ini kazanacak.

SPOR 20.04.2023, 21:50
1
Messi, Ronaldo'nun maaşının 8'de 1'ine Barcelona'da oynamaya hazır
PSG ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 36 yaşındaki Arjantinli futbol efsanesi Lionel Messi hala kulübüyle kontrat yenilemedi ve gelecek yıl eski kulübü Barcelona'nın formasını giyeceği iddia ediliyor. Arjantinli yıldızın çocukluk kulübünden telefon beklediği konuşulurken mali zorluklar yaşayan Barcelona, Messi'ye ödeyebileceği yıllık maaşı belirledi.
Sport gazetesinin haberine göre, Barcelona, Lionel Messi'ye yıllık brüt olarak 25 milyon euro ödeyebilecek. Katalan devi, Arjantinli yıldıza fesih opsiyonlu iki yıllık bir sözleşme teklif edecek.
Lionel Messi yıllık 25 milyon euro'ya Barcelona'ya dönmeyi kabul ederse Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'dan kazandığı maaşın 7 kat daha azını alacak. Portekizli yıldız, Suudi Arabistan'da yıllık 200 milyon euro kazanıyor. Ayrıca Lionel Messi'ye bir başka Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'den teklif var. Barcelona Başkanı Joan Laporta ise geçtiğimiz günlerde bir taraftarın, "Lionel Messi, Barcelona'ya dönecek mi?" sorusuna, "Evet" yanıtını verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı