Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Özil'in menajeri konuştu

Fenerbahçe'den kadro dışı bırakılan Mesut Özil'in menajeri futbolcunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu

SPOR 18.06.2022, 09:15
2
Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Özil'in menajeri konuştu
Erkut Söğüt, Mesut Özil'in Fenerbahçe'den ayrılmayacağını kariyerine sarı-lacivertli takımda devam edeceğini söyledi. Söğüt ayrıca, Mesut Özil'in emekli olduktan sonra e-spora daha fazla yöneleceğini belirtti.
Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, Telegraph gazetesine açıklamalarda bulundu.
33 yaşındaki oyuncunun gelecek planlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Erkut Söğüt, "Futbolu bıraktığında e-spora daha fazla yönelecek. Kendi başına ya da bir oyuncu olarak. Dürüst olmak gerekirse gerçekten iyi bir oyuncu. Kendi takımı ve oyuncuları var. Başka bir takımda futbol oynayacağını sanmıyorum. Fenerbahçe'de oynamaya devam edecek." dedi.
Erkut Söğüt, Mesut Özil'in Arsenal dönemiyle ilgili ise, "İnsanların Mesut'la ilgili unuttuğu şeylerden biri de ticari alandaki etkisi. Mesut Arsenal'de oynarken forma tanıtımlarında yer alıyordu. Çok sayıda marka Mesut'la sponsorluk anlaşması yapabilmek için teklifte bulunuyordu. Mesut haftada 350 bin sterlin kazanıyordu ama bunun 150 bini ticari haklar içindi. İnsanlara açıklamaya çalıştığım şeylerden biri de bu. Marka haline gelebilen çok az sayıda oyuncu var. Premier Lig'de çok iyi oyuncular var, bazıları şu anda Mesut'tan iyi olabilir ama marka değiller." ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil, geçen sezon 26 maçta süre almış, 9 gol ve 2 asistle oynamıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı