Mesut Özil'e sert eleştiri: "Lafa gelince F.Bahçe..."

F.Bahçe'li Mesut Özile'e spor yorumcusu Haluk Yürekli sert tepki göstererek "Lafa gelince Fenerbahçe..." dedi.

SPOR 23.06.2022, 11:30
3
Mesut Özil'e sert eleştiri:
F.Bahçe'li Mesut Özile'i spor yorumcusu Haluk Yürekli katıldığı YouTube kanalında sert sözlerle eleştirdi.
Fenerbahçe'de aylardır kadro dışı olan ve ayrılmayı düşünmeyen Mesut Özil'in sosyal medya hesaplarından yaptığı "yalan haberlere itibar etmeyin" açıklaması üzerine Haluk Yürekli, "Yalan haber hangisi? Fenerbahçe'yi hem Instagram'dan hem de Twitter'dan takip etmeyi bıraktın. Dün bizzat kendim baktım. Bugün tekrar takip ettin. Bu mu yalan? Dün bıraktın, bugün takip ettin. Takip etmenin sebebi de taraftar baskısı. Bayılıyorsunuz bu işlere." dedi.
"Çocukluk sevdam Fenerbahçe" diyorsun ama çocukluk sevdan değildi" diye konuşan Yürekli, "Buraya gelene kadar ne Fenerbahçe sevdan vardı, ne Türk futbolu sevdan vardı, ne de Türkiye sevdan vardı. Almanya'dan kovulunca bir anda Türk sevdalısı oldun, Fenerbahçe sevdalısı oldun. Bunları söyleyince de "beni itibarsızlaşmaya çalışıyorlar" diyorsun. Derdim seni itibarsızlaştırmak değil, insanları kandırmanızın önüne geçmeye çalışıyoruz" sözleriyle Mesut Özil'e tepkisini dile getirdi.
Yürekli, Mesut Özil'in hangi ülkenin kimliğini kullandığını merak ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Fenerbahçe'yi gerçekten çok seviyor olabilir ama bana geçmiyor. Fenerbahçe taraftarına geçiyor mu? Artık ondan da emin değilim. Senin çocukluk aşkın Fenerbahçe olmasın ama Fenerbahçe'den kontrat aldın, onun karşılığını ver. Madem çocukluk aşkındı Fenerbahçe, dün niye çıktın takipten. Mesut'un Türk vatandaşlığı var mı emin değilim? Türk vatandaşı mı Alman vatandaşı mı emin değilim. Lafa gelince Fenerbahçe..."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı