Meteoroloji son raporunu açıkladı: İstanbul ve çok sayıda ile uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde yaşanacak hava olaylarına dair tahminlerini açıkladı.

GÜNDEM 18.10.2021, 07:35
1
Meteoroloji son raporunu açıkladı: İstanbul ve çok sayıda ile uyarı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun çok sayıda ilinde havanın yağışlı olacağı tahmin ediliyor.
Marmara'nın doğusu sağanak yağışlı olmakla beraber İstanbul ve Kocaeli'nin parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Ege Bölgesi'nde ise parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde Kütahya ile Manisa'nın kuzey çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği öngörülürken Akdeniz'de Mersin ve Adana ise sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor.
İç Anadolu'nun kuzeyinde olmak üzere sabah ve öğle saatlerinde Ankara, Eskişehir, Çankırı, Yozgat ve Sivas çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçecek ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu olmak üzere Kilis ve Siirt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları Sinop, Trabzon ve Rize çevrelerinde de havanın yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Ayırca hava sıcaklıklarının kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normalleri altında, güney kesimlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı