Meteoroloji tek tek illeri sayıp uyardı! Yağışlar fena geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz Bölgesi ve Akdeniz'in iç kesimleri ile Kırklareli, Osmaniye, Adana, Hatay ve Ardahan çevrelerinde yağış beklendiğini açıkladı.

GÜNDEM 30.05.2021, 02:20
3
Meteoroloji tek tek illeri sayıp uyardı! Yağışlar fena geliyor
Türkiye'de yaz aylarının etkisini göstermesinin ardından yeniden yağış görülmesi, vatandaşları zor durumda bırakmıştı. Çoğu vatandaş, yasak nedeniyle hafta sonunu evde geçirirken, yasaktan muaf olan vatandaşlar ise yağmurdan kaçamadı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'de yarın beklenen hava durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Müdürlükten yapılan uyarıya göre, yarın ülke genelinde hava, parçalı ve az bulutlu olacak.
Karadeniz Bölgesi ve  Akdeniz'in iç kesimleri ile Kırklareli, Osmaniye, Adana, Hatay ve Ardahan çevrelerinde ise yer yer yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.
Yağışların bu akşamdan itibaren Giresun, Ordu ve Tokat çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının genellikle mevsim normalleri civarında, doğu kesimlerde de mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde seyredeceği öngörülüyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı