Meteorolojiden 9 il için kritik uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Balıkesir ve İzmir için "turuncu", Aydın, Bursa, Antalya, Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay için "sarı" alarm verdi

GÜNDEM 18.11.2022, 17:35
Meteorolojiden 9 il için kritik uyarı!
Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre Balıkesir ve İzmir için "turuncu", Aydın, Bursa, Antalya, Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay için "sarı" alarm verildi. Antalya'nın doğusunda gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.
Yağışların gece saatlerinden itibaren etkisin artıracağı, yarın öğleden sonra ise etkisini kaybedeceği bildirildi.

Meteoroloji'nin uyarı haritasına bakıldığında ise İzmir ve Balıkesir için sağanak ile fırtına (turuncu alarm), Aydın, Adana, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş içinse şiddetli sağanak (sarı alarm) verildiği görüldü.
Bursa için sarı uyarıda bulunan Meteoroloji, "Güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğinden ulaşımda aksamalar, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerine yer verdi.
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada; sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı