Meteoroloji'den kritik uyarı!Hava sıcaklığı artıyor ama sağanak yolda!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumuna göre hava sıcaklıkları yurt genelinde artıyor. Ancak bugün bir çok ilde sağanak yağış görülecek. Peki bugün hava nasıl olacak?

GÜNDEM 18.05.2021, 08:35
12
Meteoroloji'den kritik uyarı!Hava sıcaklığı artıyor ama sağanak yolda!
Yaz kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Son hava durumu raporlarına göre bugün yurt genelinde hava sıcaklıkları artarken İstanbul 24 derece dolaylarına ulaşacak. Yurdun birçok bölgesinde ise ağış görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre 
Hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmekte olan sıcaklıkların artmaya devam etmesi beklenmektedir.
SAĞANAK YAĞIŞLARA DİKKAT DİKKAT!
Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu; Marmara'nın kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Samsun il geneli ve Rize, Artvin illerinin iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Rüzgar genellikle güneybatı ve batılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu’nun doğu ve güneydoğusunda yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı