Meteoroloji’den uyarı… Sel, su baskını, yıldırım ve heyelan…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz'deki 11 il için sel, su baskını, yıldırım, yerel kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı uyardı.

AİLE 17.10.2021, 00:10
4
Meteoroloji’den uyarı… Sel, su baskını, yıldırım ve heyelan…
Meteoroloji, Karadeniz bölgesi için şiddetli ve çok kuvvetli yağış uyarısı yaptı.
Özellikle Düzce, Zonguldak, Bartın ve  Kastamonu ani sel, su baskını, yıldırım ve heyelan riskine karşı dikkatli olunması istendi.
Yağışların yarın sabah saatlerinden itibaren 18 Ekim Pazartesi sabah saatlerine kadar yerel kuvvetli olacağı belirtiliyor.
Yarın öğle saatlerinden itibaren aralıklarla  Ordu ve Giresun'da kuvvetli, yer yer çok kuvvetli, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli, zaman zaman şiddetli olması bekleniyor.
Sinop ve Samsun çevrelerinde yarın görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanağın sabah saatlerinden itibaren yerel şekilde kuvvetli olması öngörülüyor.
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
BOLU Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 15°CKASTAMONU Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 15°CSİNOP Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 19°CZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
RİZE Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı  21°CSAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı  20°CTOKAT Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı  21°CTRABZON Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı  21°C

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı