Mevlüt Özcan, rahmetle yâd edildi: “Hep istikamet üzereydi”

Millî Gazete’mizin emektar yazarlarından Mevlüt Özcan, rahmet-i Rahman’a kavuşmasının ikinci sene-i devriyesinde dualarla anıldı.

GÜNDEM 12.09.2022, 07:30
Mevlüt Özcan, rahmetle yâd edildi: “Hep istikamet üzereydi”
Millî Gazete yazarı Mevlüt Özcan, rahmet-i Rahman’a kavuşmasının ikinci sene-i devriyesinde rahmetle yâd edildi. Özcan’ın vefat yıldönümü dolayısıyla ailesi tarafından Fatih Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde bir anma programı düzenlendi. Çok sayıda kişinin katılımıyla gerçekleşen programda Mevlüt Özcan, dualarla yâd edildi.

Millî Gazete yazarı Mevlüt Özcan’ın vefatının sene-i devriyesinde düzenlenen program, kelamların en güzeli olan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Mevlüt Özcan’ın hayatından kesitlerin sunulduğu bir sinevizyon gösterimi ile devam eden programda çok değerli katılımcılar yer aldı. Mevlüt Özcan’ın aile fertlerinin yanı sıra Millî Gazete yazarları ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen katılımcılar da konuklar arasındaydı.

İstanbul’un Fatih ilçesinde düzenlenen anma programında katılımcılar, Mevlüt Özcan’ı anlattı. Merhum Özcan ile ilgili konuşmak üzere ilk söz alan isim Hasan Çelik Hoca oldu. Çelik, “Mevlüt Hocamla beraber çok defa mukaddes beldelere gittik. 50 yılı aşkın dostluğumuz oldu. Kendisi benden bir yaş küçüktür ama manevi olarak benden büyüktür” ifadelerini kullandı. Çelik’in ardından sahneye çıkan Adem Çevik de, “Hocamızın hepimizin üzerinde emeği var. Mevlüt Özcan hocamız eserleri ile yaşıyor” sözlerini sarf etti.

Merhum Mevlüt Özcan’ı anma programında Millî Gazete yazarları Mustafa Kasadar ve Necati Tuncer de söz aldı. Mustafa Kasadar, “Mevlüt Özcan hocamız ile çeşitli programlarda birlikte bulunduk. Millî Görüş’ün çeşitli faaliyetlerinde çok zaman geçirdik. Cenab-ı Allah rahmet eylesin. Çok güzel bir insandı. Hocamız hep istikamet üzereydi. İslami siyasi mücadelenin sembol ismi Erbakan Hoca ile birlikteydi” dedi. Programda Özcan’ı anlatan bir diğer Millî Gazete yazarı Necati Tuncer de, “Kendisi ile bir arkadaşlığımız vardı. Millî Gazete’nin kıdemli yazarlarındandı. Çok sık görüşmek isterdim kendisiyle. Öğütler verirdi bana ve benim için dua ederdi” diye konuştu. zHABER MERKEZİ

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı