MHP'deki Sinan Ateş istifaları devam ediyor: Bahçeli doğruladı

Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Ateş’in ölümünün ardından partideki istifalara ilişkin öne sürülen iddiaları doğruladı.

GÜNDEM 31.01.2023, 21:30 01.02.2023, 17:13
1
MHP'deki Sinan Ateş istifaları devam ediyor: Bahçeli doğruladı

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in 30 Aralık'ta öldürülmesinden sonra 3 Ocak'a kadar MHP’de 16 binden fazla üye istifa etti. 3 Ocak'tan 26 Ocak tarihine kadar ise istifalar 155 bin 800'ü geçti.
Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ateş’in ölümünün ardından partisinde yaşandığı öne sürülen istifaları bugün grup konuşmasında doğrulamış oldu. Bahçeli, “Bıyığını kesmiş ayrılanlar varmış. Manen yanımızda olmayanlarla zaten ilgilenecek değiliz. İşimize, önümüze bakıyoruz, yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “MHP’ye zincir vurmak, kelepçe takmak hiçbir alçağın, hiçbir ahlaksızın harcı ve haddi değildir. Sürekli körüklenen karalama kampanyalarının, sürekli gündemde tutulan karanlık senaryoların müteahhitlerinin burnundan fitil fitil getireceğiz” dedi.
Bahçeli’nin şöyle konuştu:

"Saklayacak, gizleyecek, üzerini örtecek açığımız yoktur. Başımızı eğecek, yüzümüzü kızartacak, gözlerimizi kaçıracak bir yanlışımız, mahcubiyetimiz ve verilemeyecek bir hesabımız olmamıştır. Göründüğümüz gibi olacak cesaret ve özgüvene fazlasıyla sahibiz.
Bıyığını kesmiş ayrılanlar varmış. Manen yanımızda olmayanlarla zaten ilgilenecek değiliz. İşimize, önümüze bakıyoruz, yolumuza devam ediyoruz. Her insanımızı kucaklayacağız. Her değerimizi muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Damarımıza basanlarla, kurumsal kimliğimize organize şekilde saldıranlarla hesaplaşacağız."
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı