MHP Genel Başkanı Bahçeli: Biz mafyayı tanımayız, mafyayı takmayız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında dikkat çeken bir konuşma gerçekleştirdi.

GÜNDEM 18.05.2021, 13:40
27
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Biz mafyayı tanımayız, mafyayı takmayız
Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, salgın bahane edilerek getirilen yasaklar yüzünden ümitsizliğe ve intihara sürüklenen vatandaşlara din üzerinden iyimser olma tavsiyesinde bulundu. Bizim inancımızda karamsarlık yasaklı alandır" diyen Bahçeli, "İyimser olmak, hayata ve hadiselere şuursuz yaklaşmak değildir. Peşin hükümlerle, önyargılarının hakimiyetiyle, siyasi hesap hatalarıyla sürekli felaket tellallığı yapmak, 'Öldük, bittik' yaygarası koparmak ne insan sevgisiyle ne de sorumluluk hissiyatıyla bağdaşacaktır. Maalesef CHP ve İP'in ve diğerlerinin sakat argümanları arasında Covid-19 da yerini almıştır. Zillet İttifakı yeni ortak gördüğü bulaşıcı hastalıktan nemalanma sırasına girecek kadar basiretini kaybetmiştir" şeklinde konuştu.
Türkiye'nin Çin virüsüyle başarıyla mücadele ettiğini iddia eden Bahçeli, "Türkiye'nin Covid-19 salgınını başarıyla yönettiğini ifade etmek, vicdan sahibi herkesin görevi olmalıdır. Hakkı haklısına teslim, adalettir. Adaleti dilinden düşürmeyen CHP ve yandaşlarının nasıl bir adaletsizliğin içine yuvarlandığı bize göre bariz şekilde ortadadır"sözleriyle herkesin de kendi düşüncelerini paylaşması gerektiğini ifade etti.
Daha önce  Alaattin Çakıcı'yı mahkum olduğu sırada hastanede ziyaret eden Devlet Bahçeli, "Biz mafyayı tanımayız, mafyayı takmayız. Mafyadan da anlamayız. Cumhur ittifakı cumhurla birliktedir" gibi düşündürücü ifadeler kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı