MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erdoğan için böyle oy istedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün Elazığ'daki mitinginde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için oy istedi. Bahçeli, "Meclis'te nitelikli çoğunluğa ulaşmamız lazım." dedi.

GÜNDEM 13.11.2022, 16:05
3
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erdoğan için böyle oy istedi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün partisinin Elazığ’daki mitinginde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için ‘oy’ istedi.
Mitinge gelen partililere seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Hedefimiz, Erdoğan'ın açık ara farkla tekrar cumhurbaşkanı seçilmesi, Meclis'te çok güçlü bir MHP kurulumu ve Cumhur İttifakı'nın ortaya çıkmasıdır.” dedi.
Son günlerde AK Parti ve MHP içindeki bazı isimler rahatsızlıklarını dile getirirken MHP Lideri Bahçeli ise Elazığ mitinginde “Hiçbir şer odak aramızı açamayacaktır. Çünkü bizim birlikteliğimiz çıkara dayalı, gelip geçici bir iş ortaklığı değildir.” açıklamasında bulundu.
Devlet Bahçeli konuşmasında, “Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz, Erdoğan'ın açık ara farkla tekrar cumhurbaşkanı seçilmesi, Meclis'te çok güçlü bir MHP kurulumu ve Cumhur İttifakı'nın ortaya çıkmasıdır. Cumhur İttifakı olarak Meclis'te nitelikli çoğunluğa ulaşmamız lazım. Soruyorum size, böyle hedeflere birlikte yürümeye var mısınız? Bize destek olacak mısınız?” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı