MHP İlçe binasına saldırı! Kapılarını kırdılar, evrak çaldılar

MHP Karamürsel İlçe Binasına dün gece yarısı iddialara göre Gebze ve Dilovası’ndan gelen bir grup ilçe binasına saldırarak kapılarını kırdı.

ASAYİŞ 15.06.2021, 15:00
14
MHP İlçe binasına saldırı! Kapılarını kırdılar, evrak çaldılar
Milliyetçi Hareket Partisi (  MHP) Karamürsel İlçe Binasına gece yarısı iddialara göre Gebze ve Dilovası'ndan gelen çok sayıda kişi ilçe binasının giriş ve ilçe başkanının odasının kapılarını kırarak odaya girmeye çalıştı. Binada yaşayan vatandaşların büyük panik yasadığı ve ardından polise haber verdiği öğrenildi.
Kocaeli'de yerel olarak yayın yapan Kocaeli Gazetesi'nden Serkan Üldeş'in haberine göre olaya karışan grubun kim ve kimlerden oluştu kimlerin azmettirdiği henüz bilinmiyor. Olayla ilgili olarak MHP İl Teşkilatı’ndan henüz bir açıklama bulunmazken, MHP Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz’de suskunluğunu koruyor.

Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, olay yerinde detaylı inceleme yaptı. İlçe binasında kimsenin olmaması nedeni ile can kaybı yaşanmadığı, sadece ilçe binasının giriş ve idare bölümlerinin kapılarının kırıldığı ve ortalığın dağıtılarak ilçe binasından bir kaç evrak aldıkları iddia edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı