MHP'den İBB'ye teftiş açıklaması: Yerinde ve değerli bir karardır

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, İçişleri Bakanlığı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde teftiş başlatmasına destek verdikleri söyledi.

SİYASET 28.12.2021, 15:55
13
MHP'den İBB'ye teftiş açıklaması: Yerinde ve değerli bir karardır
MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, " İçişleri Bakanlığı'nın Türkiye’nin bütünlüğüne kasteden terör örgütleri ile irtibatlı ve iltisaklı bazı kişilerin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işe alındığına yönelik tespit ve şikayetler üzerine kapsamlı bir teftiş başlatması yerinde ve değerli bir karardır" dedi.
İsmet Büyükataman, yazılı açıklama yaparak gündemi değerlendirdi. Büyükataman’ın açıklaması şöyle:

"Akl-ı selimi ve kalb-i selimi çoktandır terk eden, Türkiye’nin tökezlemesi için çalışan şer ittifakı; halkı umutsuzluğa, paniğe sevk etmek için karanlık mahfillerin felaket senaryolarını dillendirmekten, terör unsurlarıyla birliktelik yapmaktan utanmayacak kadar alçalmıştır. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığı'nın; Türkiye’nin bütünlüğüne kasteden terör örgütleri ile irtibatlı ve iltisaklı bazı kişilerin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işe alındığına yönelik tespit ve şikayetler üzerine kapsamlı bir teftiş başlatması yerinde ve değerli bir karardır.

'Hemen seçim, anında seçim' gibi zırvalarla bir yılı aşkın süredir magazinsel bir hal alan erken seçim tartışmalarıyla Türkiye’nin enerjisini boşa harcayan zilletin temsilcilerinin seçim tarihini beklemek yerine terör örgütlerinden medet umacak hale gelmesi izaha muhtaçtır. Bu neyin acelesidir?
Türkiye’de insanımız dil, din, mezhep farkı gözetilmeksizin temel hak ve özgürlüklerden zaten faydalanmaktadır. Faydalanmadığını iddia edenlerin, insanımızın nelerden mahrum kaldığını madde madde sıralaması gerekmektedir. Aksi takdirde HDP ile birlikteyken terör propagandası yapanların, milletimizin karşısına geçtiğinde Yörük edebiyatı yapması ikiyüzlülükten başka bir şey değildir. PKK uzantısı HDP’ye 'Terör örgütü ile arana mesafe koy, insanımızı şehit eden PKK’yı kına!' diyemeyen zihniyet, devleti suçlayarak siyasi yol haritasını da göstermektedir."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı