MHP'li belediye başkanı, mahalle muhtarının saldırısına uğradı

Kırıkkale'nin Sulakyurt Belediyesi'nin MHP'li İsmail Bildik, ilçe merkezinde bir mahallenin muhtarı ve çocukları tarafından saldırıya uğradı. Bildik, saldırganlar hakkında şikayetçi oldu.

ASAYİŞ 18.07.2022, 01:00
1
MHP'li belediye başkanı, mahalle muhtarının saldırısına uğradı
Kırıkkale Sulakyurt Belediyesi'nin MHP'li Başkanı İsmail Bildik, 4 kişilik gurup tarafından saldırıya uğradı. Bugün ilçe merkezine gelen mahalle muhtarı ve çocukları, Belediye Başkanı İsmail Bildik’e saldırarak Bildik’i darp etti. Saldırganlardan mahalle muhtarının daha önce uyuşturucu nedeniyle cezaevinde yattığı öğrenildi. Muhtarın, Kırıkkale Sulakyurt Belediyesi'nin MHP'li Başkanı İsmail Bildik’e hakaret ettiği gerekçesiyle daha önce yargılandığı ve ceza aldığı bildirildi. Üç oğluyla birlikte Belediye Başkanı'na saldıran muhtarın, silahını göstererek Kırıkkale Sulakyurt Belediyesi'nin MHP'li Başkanı İsmail Bildik’i ölümle tehdit etti öne sürüldü.
Kavga çevredeki esnaf ve vatandaşların araya girmesiyle son bulurken olayda hafif şekilde yaralanan Kırıkkale Sulakyurt Belediyesi'nin MHP'li Başkanı İsmail Bildik’in darp raporu aldığı ve saldırganlardan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı